Salon

Even heerlijk ontspannen? Je huid, maar ook je innerlijke zelf een heerlijke boost geven? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik bied een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen aan. Van verschillende gezichtsbehandelingen tot aan ontspannende massages, maar ook wimperextensions, harsen en gellak manicure. Voor zowel dames als heren! Vanaf nu ook terug te vinden op CosmeticaReviews.nl

Schoonheidsbehandelingen

 

Gezichtsbehandelingen

Complete gezichtsbehandeling 60 min

€ 35,00

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, masker, gezicht, nek en schouder massage en dag verzorging. Geef je huid nog een extra boost met een verzorgingsampul voor €5,-.

Skin Glow Deluxe Treatment 75 min

€ 62,00

Een complete gezichtsbehandeling met luxe Peggy Sage IdeaLift producten, hydraterende ampul en oogcrème.

Reinigingsbehandeling 40 min

€26,00

Een korte schoonheidsbehandeling waarbij de huid grondig wordt gereinigd, geschikt voor een gevoelige en onzuivere huid. Deze behandeling duurt ongeveer 40 min en bestaat uit de volgende onderdelen. 
Oppervlaktereiniging van het gelaat, dieptereiniging met een peeling, verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren, masker en dag verzorging.

A moment of time behandeling 30 min

€22,50
Weinig tijd voor een complete gezichtsbehandeling, maar wil je jouw huid toch een boost geven? Dat kan met deze mini behandeling. 
De behandeling bestaat uit oppervlaktereiniging, dieptereiniging, peeling, een masker afgestemd op jouw huidtype en een dag verzorging.

 

Massages

Waarom?
Sowieso omdat het heerlijk ontspannend is.
Het is heel rustgevend, balans voor lichaam en geest, blokkades opheffen, pijnklachten verminderen, ademhaling verbetering, vernieuwde energie, lekker in je vel zitten, helpt bij slapeloosheid, verlichting van spanning en stress, breekt vetophopingen af en vermeerderd een geluksgevoel. Kortom heerlijk voor iedereen!

Ontspannende massage rug en benen 55 min

€ 33,50

Ontspannende rugmassage 45 min

€ 28,50

Gezicht, nek en schouder massage 30 min

€ 20,50

 

Gellak manicure

Mooie en verzorgde nagels die minstens 2 weken mooi blijven! Gelijk je nagels lekker laten verzorgen en een heerlijke handcrème die ingemasseerd wordt. Onder de gellak wordt een versteviging aangebracht op de nagel. Deze behandeling is alleen voor op de natuurlijke nagels.

Gellak manicure

€ 19,50
Gellak manicure inclusief oude gellak afhalen

€ 24,50

 

 

Harsen

Bij het harsen wordt gebruikgemaakt van professionele hars. Door regelmatig te harsen worden de haartjes steeds dunner en komen minder terug. De haartjes blijven gemiddeld 3 tot 8 weken weg.

Bovenlip en kaaklijn

€ 9,00

Wenkbrauwen

€ 9,00

 

Overige behandelingen

Wenkbrauwen epileren

€ 9,00

Wenkbrauwen verven

€ 9,00

 

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid. De gezichtsbeharing is natuurlijk een voor de hand liggende, maar wist je dat de huid van de man gemiddeld 25% dikker is dan die van een vrouw? En dat de talgproductie hoger is?  De collageendichtheid bij mannen is hoger dan bij vrouwen. Daarom zou de huid van een man langer jong kunnen blijven, mits hij die goed laat verzorgen! De mannenhuid is ook minder goed bestand tegen de zon. En de huid wordt zwaarder belast door het scheren. Dus mannen, als jullie er langer jonger uit willen zien begin dan vandaag met de juiste verzorging van je huid! Beauty by Rowie helpt jullie hierbij met deze verschillende schoonheidsbehandelingen. 

Complete gezichtsbehandeling 60 min

€ 37,00

Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktebehandeling, peeling, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker afgestemd op uw huidtype, ontspannende gezicht nek en schouder massage, dag verzorging.

Reinigende gezichtsbehandeling 30 min

€ 23,50

Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, peeling, epileren, een masker afgestemd op uw huidtype en een verzorgende dag verzorging. 

 

Afzeggen van een afspraak

Als je een afgesproken behandeling niet kunt nakomen dan kun je dit uiterlijk tot 17:00 op de dag vóór de behandeling afzeggen of verzetten. Een afspraak afzeggen kan via mail, telefoon of WhatsApp. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken ben ik helaas genoodzaakt in rekening te brengen. Voor elke afspraak staat tijd gereserveerd. Het is natuurlijk vervelend als een afspraak niet door kan gaan, terwijl iemand anders graag van dat tijdstip gebruik had gemaakt.

 

Afspraak maken

Maak snel een afspraak via het contactformulier.