Salon

 

Gezichtsbehandelingen

===========================================================================================================

Classic treatment 60 min € 38,50

Reiniging, dieptereiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, masker, gezicht hals en decollete massage, moisturizer.

Classic intense treatment 75 min €65,-

Reiniging, dieptereiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, detox day masker, Quicklift serum, gezicht hals en decolette massage, moisturizer.

The fast treatment 40 min €28,50

Reiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, masker, moisturizer.

Healthy glow treatment 90 min €84,50

Reiniging met AHA cleansing gel en Hyaluronic toner, dieptereiniging, peeling, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, chocolade masker, uitgebreide gezicht, hals en decollete massage, Jojoba oil elixer, oogmoisturizer, moisturizer.

====================================================================================================

– alle producten die in de behandeling worden gebruikt, zijn aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft;

– de tijd bepaald de lengte van de massage.

Massages
===========================================================================================================

Waarom?
Sowieso omdat het heerlijk ontspannend is.
Het is heel rustgevend, balans voor lichaam en geest, blokkades opheffen, pijnklachten verminderen, ademhaling verbetering, vernieuwde energie, lekker in je vel zitten, helpt bij slapeloosheid, verlichting van spanning en stress, breekt vetophopingen af en vermeerderd een geluksgevoel. Kortom heerlijk voor iedereen!

Ontspannende massage rug en benen 55 min

€ 41,50

Ontspannende rugmassage 45 min

€ 38,50

Gezicht, nek en schouder massage 30 min

€ 27,00

 

 

Gellak manicure
============================================================================================================

Mooie en verzorgde nagels die minstens 2 weken mooi blijven! Gelijk je nagels lekker laten verzorgen en een heerlijke handcrème die ingemasseerd wordt. Onder de gellak wordt een versteviging aangebracht op de nagel. Deze behandeling is alleen voor op de natuurlijke nagels.

Gellak manicure

€ 19,50

Gellak manicure inclusief oude gellak afhalen

€ 24,50

Harsen
==========================================================================================================

Bij het harsen wordt gebruikgemaakt van professionele hars. Door regelmatig te harsen worden de haartjes steeds dunner en komen minder terug. De haartjes blijven gemiddeld 3 tot 8 weken weg.

Bovenlip en kaaklijn

€ 9,50

Wenkbrauwen

€ 9,50

Overige behandelingen

===========================================================================================================

Wenkbrauwen epileren

€ 9,50

Wenkbrauwen verven

€ 9,50

 

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

============================================================================================================

Een mannenhuid is anders dan een vrouwenhuid. De gezichtsbeharing is natuurlijk een voor de hand liggende, maar wist je dat de huid van de man gemiddeld 25% dikker is dan die van een vrouw? En dat de talgproductie hoger is?  De collageendichtheid bij mannen is hoger dan bij vrouwen. Daarom zou de huid van een man langer jong kunnen blijven, mits hij die goed laat verzorgen! De mannenhuid is ook minder goed bestand tegen de zon. En de huid wordt zwaarder belast door het scheren. Dus mannen, als jullie er langer jonger uit willen zien begin dan vandaag met de juiste verzorging van je huid! Beauty by Rowie helpt jullie hierbij met deze verschillende schoonheidsbehandelingen. 

Complete gezichtsbehandeling 60 min

€ 37,00

Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktebehandeling, peeling, dieptereiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker afgestemd op uw huidtype, ontspannende gezicht nek en schouder massage, dag verzorging.

Reinigende gezichtsbehandeling 30 min

€ 23,50

Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging, peeling, epileren, een masker afgestemd op uw huidtype en een verzorgende dag verzorging. 

 

Afzeggen van een afspraak

Als je een afgesproken behandeling niet kunt nakomen dan kun je dit uiterlijk tot 17:00 op de dag vóór de behandeling afzeggen of verzetten. Een afspraak afzeggen kan via mail, telefoon of WhatsApp. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken ben ik helaas genoodzaakt in rekening te brengen. Voor elke afspraak staat tijd gereserveerd. Het is natuurlijk vervelend als een afspraak niet door kan gaan, terwijl iemand anders graag van dat tijdstip gebruik had gemaakt.

 

Afspraak maken

Maak snel een afspraak via het contactformulier.