Bruidsvisagie

 

Ja ik wil! Van harte proficiat met je aankomende bruiloft. Op deze dag wil je er natuurlijk op en top uit zien. Laat je bruidsvisagie en bruidskapsel op deze mooiste dag van je leven verzorgen door een professionele bruidsvisagiste en hairstylist. Bij mij ben je aan het juiste adres om jouw make-up en haren te laten verzorgen. Sinds 2018 kun je mij ook terugvinden in de Wedding Goodiebag (regio ‘s-Hertogenbosch) en een van dé internationale bruidswebsites Zankyou.

 

 

Waarom bruidsvisagie?

Ongeacht je leeftijd moet je bruidsmakeup speciaal zijn. Op de dag van je bruiloft wil je er prachtig uitzien, maar vooral ook lekker jezelf kunnen zijn. Een bruidsmakeup hoort dan ook niet extreem te zijn of heel ver buiten je comfortzone te liggen. Jezelf prettig voelen is ook gewoon onderdeel van een mooie makeup. Een bruidsmakeup hoort langdurig te zijn, niet alleen op de dag zelf, maar ook als je 10 jaar later je trouwfoto’s terugkijkt.

 

“Een bruidsmakeup is geslaagd als je 10 jaar later je trouwfoto’s bekijkt en nog verliefd bent op je look.”

 

Van intakegesprek tot perfecte look

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek gaan we samen aan tafel om alle wensen voor je bruiloft in kaart te brengen, daarna kunnen we een proefsessie inplannen en jouw perfecte look creëren. Deze proefsessie vindt meestal plaats in mijn salon in Den Bosch. Want welke make-up past nu eigenlijk het beste in combinatie met je trouwjurk en accessoires? En wil je je haren los of opgestoken en met of zonder haaraccessoire? Tijdens de proefsessie komen al deze aspecten van jouw look aan de orde. Als we jouw perfecte look gecreëerd hebben kom ik op de dag van de bruiloft op locatie om jou helemaal op en top klaar te maken voor je bruiloft. En wil je er ’s avonds voor het feest weer helemaal klaar voor zijn? Dan kom ik langs voor een touch-up. Ik werk met verschillende professionele makeup merken zoals Make-up Studio en Peggy Sage, maar ook Charlotte Tilbury, waardoor je look perfect blijft zitten.

 

Bruidegom en daggasten

Mannen en make-up, dat is toch niet normaal? Jawel hoor! Ook voor de bruidegom is visagie voor je bruiloft heel gewoon. En dan ga ik echt niet aan de slag met oogschaduw, plakwimpers en lippenstift. Maar een gavere, minder glimmende huid en anti-wallen make-up is ideaal voor de foto’s. En natuurlijk willen je (schoon)moeder, zussen, tantes en oma er ook op hun best uitzien voor deze dag. Afhankelijk van hoe laat de officiële plechtigheden starten kan ik op de ochtend van de bruiloft de bruidsvisagie en het bruidskapsel inclusief de make-up en haren van 4 tot 5 daggasten verzorgen. En wordt het er eentje meer, dan beginnen we gewoon iets eerder. Dan kun je extra lang van deze mooie dag genieten!

 

Joyce Cleaves – augustus 2018

“Zo ontzettend blij dat ik jou gevonden heb voor mijn haar en make-up voor mijn bruiloft!
Met de proefsessie luisterde je goed naar wat ik in gedachten had, gaf daar jouw advies op en toen ging je stap voor stap aan de slag met in 1 keer het gewenste resultaat..
Op mijn trouwdag kwam je heel ontspannen binnen en ging rustig en gezellig aan de slag wat er voor zorgde dat ik heerlijk relaxt was.
Ondanks 27 graden, de nodige traantjes en een knalfeest met uitbundig dansen is mijn haar en make-up super blijven zitten. Heel erg blij mee!”

★★★★★

Meer recensies

 

Bruidsarrangementen

 Basis € 350

Bruidsvisagie

Bruidskapsel

Proefsessie + 2 uur

 

Compleet € 430

Bruidsvisagie

Bruidkapsel

Proefsessie + 2 uur

Touch-up

 

Deluxe € 475

Bruidsvisagie

Bruidkapsel

Proefsessie + 2 uur

Touch-up

Gezichtsbehandeling

 

Losse tarieven

Bruidsvisagie inclusief proefsessie

€ 250,00

Bruidskapsel inclusief proefsessie

€ 250,00

Touch-up

€ 130,00

 

Tarieven daggasten (alleen in combinatie met bruid)

Bruidsmeisje (tot 13 jaar) make-up

€ 35,00

Bruidsmeisje (tot 13 jaar) hairstyling

€ 40,00

Bruidsmeisje (tot 13 jaar) make-up en hairstyling

€ 65,00

Daggast make-up 

€ 50,00

Daggast hairstyling

€ 50,00

Daggast make-up en hairstyling

€ 90,00

Bruidegom make-up en hairstyling

€ 35,00

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw bruidsvisagie aan via het contactformulier.

 

Voorwaarden

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen ‘s-Hertogenbosch. Voor reiskosten buiten ‘s-Hertogenbosch wordt voor de totale reisafstand een reiskostenvergoeding van € 0,40 per kilometer gehanteerd.

 

Op zon- en feestdagen wordt een toeslag van 30% gehanteerd.